Freynhofer

Fredagens “Special Bonus” fra Serie B…

Vi har fundet et yderst interessant opgør i den næstbedste italienske række, hvor vi synes at Bookmakerne har været dejlige rundhåndet, ud fra vores vurdering af favoritværdigheden. Men tak for det.

Verona – Lecce = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Verona er historisk gode hjemme og det har de i denne sæson også vist sig at være. De satte dog en remis ind på kontoen i premieren, men siden har de vundet hjemme på Stadio Marc’Antonio Bentegodi i Verona.

6-2 lyder scoren på i de 2 seneste kampe foran egne fans og det ene hold er på samme niveau som dagens gæster, nemlig Spezia. Verona topper tabellen med 6 point og 6 placeringer ned til dagens gæster.

Verona har sat kursen tilbage til Serie A og Lecce bliver ikke et hold der vil tage point fra dem når de mødes på Stadio Marc’Antonio Bentegodi. Dog har de fået hentet flere gange remis her, men det sker ikke i aften.

*

Lecce har lige manglet det sidst i at få tilstrækkeligt med sejre til, at være med helt fremme. Det er både ude og hjemme, de enten ikke har haft heldet eller evnerne – det er lidt svært at sige.

Formen virker tilfredsstillende, men er dog en smule under dagens hjemmehold fra Verona. Havde det været hjemme foran Lecce’s egne fans havde vi givet dem en chance for point, men ikke ved dagens besøg på Stadio Marc’Antonio Bentegodi.

Verona – Lecce = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top