Freynhofer

Fredagens “Special Bonus” fra Italien…

Hvor blev foråret af – er en sætning man ofte har hørt tidligere år – men det har været fordi vinteren ikke rigtigt ville slippe. Denne gang er det sommeren der taget sig indtog langt før den plejer og det skal vi ikke klage over.

Som overskriften antyder har vi hentet dagens første kamp i den italienske Serie B, hvor man er nået til den sidste runde, før de forskellige kandidater til op- og nedrykning er fundet.

Salernitana – Palermo =  2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Velkomstbonus…

Salernitana har haft en godkendt sæson og slutter forventeligt midt i rækken. Selvom de sikkert gerne vil slutte af med maner foran egne fans, så kommer der et gæstende hold på besøg, der sprudler af motivation.

Og motivation er en afgørende faktor i Italiensk fodbold og derfor forventer vi kun en første halvleg der er jævnbyrdig, hvorefter besøget i omklædningsrummet i pausen, sikkert tager den sidste luft ud af hjemmeholdet.

*

Palermo kan stadig nå en direkte oprykning – det er der faktisk hele 3 der kæmper om. Palermo er det dårligst stillede af de 3 hold, da de er 3 point efter holdet på 2. pladsen.

Men muligheden skal forfølges, da begge hold jo kan tabe – og det er motivation nok i sig selv til, at vi vil se et fokuseret mandskab fra Palermo der henter alle 3 point og må så bare håbe, at de 2 øvrige hold taber.

Salernitana – Palermo =  2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Velkomstbonus…

Booking.com
To Top