Freynhofer

Fredagens “Special Bonus” fra Bundesligaen…

Det er muligt at Bookmakerne endnu ikke er blevet ædru efter deres juleforkoster, for vi havde ikke selv troet at oddset på dette Bundesliga opgør ville ende på over 1,40. Så vi takker endnu engang og går efter en sejr til vores favorit, til et rigtigt fint odds.

Bremen -Düsseldorf = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bremen har ikke haft den bedste sæson indtil nu, men skraber trods alt ikke bunden af Bundesligaen, selvom spillet i den senere periode har være ret miserabelt. De tabte senest til Bayern hvilket de fleste andre hold også gør.

I dag er modstanderen dog af en helt anden støbning og en modstander, som hjemmeholdet bør og vil få alle 3 point imod. Dette bliver kampen hvor Bremen vender tilbage til sin oprindelige plan og vinder kampe igen.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Düsseldorf er oprykkere og hverdagen er forlængst blevet en anden, end den var i sidste sæson – hvor de vadede fra sejr til sejr. Det er både defensivt og offensivt de halter bagefter og ligger da også placeret som sidst i Bundesligaen.

Det er ikke på udebane man skal frygte at de får point. De har dog spillet 3 gange remis og dermed opnået 3 point, men scoreren på 5-17 indikerer også, at de har det svært mod de gode hjemmehold og det er store nederlag de får, når det sker – som det vil i dag.

Bremen -Düsseldorf = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

 

Booking.com
To Top