Freynhofer

Fredagens spanske “Frækkert”…

Trods landskamps pause er der fundet plads til dette udsatte opgør fra Spaniens næstbedste række La Liga 2, hvor 2 mellemhold mødes – men i denne periode er der forskel på formen og det får en betydning.

Las Palmas – Gimnastic = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Las Palmas ser ud til at have fået sat tingene fornuftigt op til denne sæson og er stadig ubesejrede. De led desværre den skæbne efter sidste sæson, at ryge ned fra den bedste række og truppen er stort set den samme.

Vi ved jo af erfaring, at når de spiller hjemme på Gran Canaria i hovedbyen Las Palmas, er de en del bedre end når de tager til fastlandet.

Nogle gange virker det også som om, at når de mindre hold tager over på øen, så holder de lidt ferie samtidigt. For der er mange hold der sætter point til her. De har stadig niveau  og fart fra La Liga og den forsvinder ikke bare lige med det samme.

*

Gimnastic er et af de mere rodede hold i La Liga 2. De er ret ujævne i deres præstationer og kan gå fra superbold til næsten at være pinlige i det næste opgør.

Gimnastic har det lidt som hjemmeholdet. De føler sig langt mere trygge foran egne fans og det er faktisk ret udtalt. Det 1 point de har opnået fik de da også hjemme i første runde. Men det var vist fordi gæsterne fra Tenerife ikke var helt klar.

De kører meget i bølger på det hold og med tanke på, at deres form bestemt ikke er for god og de også skal rejse over på ferieøen – tror vi ikke at der er overskud nok til også at hente point.

Las Palmas – Gimnastic = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top