Freynhofer

Fredagens “Sikre” VM anbefaling…

Så blev VM endeligt skudt igang og mange danske Roligans sidder nu kun og venter på de “store” kampe og selvfølgelig også dem hvor Danmark er repræsenteret. I dag har vi snuppet en kamp der kun kan få et udfald som den “Sikre”.

Egypten – Uruguay = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens højeste VM velkomst Bonus…

Egypten mangler Salah og han har en enorm betydning for dette hold. Han blev som bekendt skadet i CL-finalen, da han kom lidt for tæt på Ramos – og så ved man jo hvad der kan ske.

Skulle Egypten ende med at gå videre, kan han måske blive aktuelt – men til dette opgør er han på ingen måde klar. Egypten har ikke fået point mod et Europæisk hold i mands minde, men de fik dog et enkelt af slagsen mod Colombia.

Dagens modstandere er en del bedre end Colombia og vi er slet ikke i tvivl om udfaldet, men kun om tallet af mål i plus til Uruguay. Vi tror dog heller ikke udalfdet ville have ændret sig, selv om Salah havde deltaget.

*

Uruguay er et typisk Sydamerikansk hold, med samme spillefacon. En blanding af nærmest passivitet, som pludselig kan eksploderer med charmerende fodbold på et højt niveau, krydret med rafinesser som kun sjældent ses i Europa.

Urugay har tidligere været verdenmestre, selv om det er mange år siden og vi tror da heller ikke at de opnår hædderen denne gang. Men vi tror på, at de går videre fra gruppen – endda som vindere af samme og det første stik tager de i dag.

Egypten – Uruguay = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens højeste VM velkomst Bonus…

SPIL PÅ PERU – DANMARK – DU FÅR KR. 200 UANSET RESULTATET
Spil med HER

Booking.com
To Top