Freynhofer

Fredagens “Sikre” VM anbefaling…

Så er vi nået til 1/4 finalerne ved dette års VM i Rusland og desværre er det uden deltagelse af de danske drenge – selvom det bare var så tæt på. Men der var nogle enkelte der fik gummiben.

Brasilien – Belgien = 1X = Odds 1,30
Spillet hvor du får den bedste LIVEStream for sport…

Brasilien har ikke gået videre efter straffespark, men efter en regulær sejr over på 2-0 over Mexico. Men en enkelt spiller har dog haft lidt mere gummiben end andre på holdet!

Det er Neymar vi her refererer til, da han nærmest har ligget mere ned end han har stået op – han falder i hvert fald utroligt let. Men han har da også vist at han kan noget med den lille runde og var involveret i begge mål mod Mexico.

Brasilien er ved at være spillet varme og spillet fungerer hele tiden bedre og bedre. Og med de varmegrader der er i denne periode i Rusland, så vil nok være brasilianerne der fungerer bedst under disse forhold.

Brasilien vil bestemt ikke få det let, men hvis de fortsætter med deres spil og niveau, vil det unægteligt bevirke, at belgierne er mere afventende offensivt – fordi det er brasserne der har bolden mest.

*

Belgien var et af de hold som man så kunne gå langt, endda hele vejen. De har da også spillet en ganske glimrende slutrunde indtil nu og har en bred trup at gøre godt med – det beviste de mod England.

Men det var så også mod et reservespækket engelsk mandskab og vi så mod japanerne, at belgierne ind i mellem får en “hjernebløsning” og helt slipper formationen – når det går rigtigt stærkt.

Vi må forvente at brasserne spiller stærkt og mindst lige dygtigt som japanerne. Derfor ser vi et belgisk hold, der vil løbe en del efter bolden og ikke have så meget at sige i forhold til boldbesiddelse.

Det bliver en tæt kamp, men for os tilskuere kan vi håbe på et hurtigt mål. Det tror vi dog ikke på og den vil sikkert ligne flere af 1/8 finalerne, hvor det er meget taktisk præget – i hvert fald fra belgiernes side.

Brasilien – Belgien = 1X = Odds 1,30
Spillet hvor du får den bedste LIVEStream for sport…

Booking.com
To Top