Freynhofer

Fredagens “Sikre” valg på BN fra Bundesligaen…

Så blev det weekend, men det bliver en af de våde af slagsen ifølge vejrtroldene – men så må man bare tage tøj på til det. Her smider vi lidt guld efter dagens tyske Bundesliga opgør, til et godt odds og en sikker sejr.

Bremen – Schalke 04 = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bremen råber ikke hurra efter denne sæson, men skal bare være glade for, at det ikke gik hel galt i starten. Men selv om tingene er ændret til det langt bedre, så er det ligesom som om, de ikke kan få slået rigtigt hul på bylden.

Havde vundet de kampe de havde spilet remis, ville de have været med om mesterskabet. Men hele 9 gange er det endt med kun det ene point og så er det svært at spille med i toppen.

I dag er de hjemme på Weserstadion og her har de trods alt kun tabt 3 kampe efter 12 af slagsen. I dag vinder de, men det skyldes også at dagens gæster er i en slem forfatning.

*

Schalke 04 er ud over mange skader også inde i en reel krise periode. Kun 1 sejr i de seneste 7 af slagsen og den ligger 6 kampe tilbage. De 3 seneste har givet nederlag og en score på 2-10.

Så der skal til at ske noget, hvis de ikke skal kæmpe om at overleve. Der er kun 4 point ned til det bedste hold under stregen og med den form de har pt. så kan det hurtigt gå galt.

De mange skader, den utrolige dårlige form og det faktum, at de skal spille på Weserstadion, så har vi vores udfordringer i forhold til at tro på noget som helst fra Schalke’s side i dagens kamp.

Bremen – Schalke 04 = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top