Freynhofer

Fredagens “Sikre” valg fra UEFA Nations League…

Også i dag har vi taget et kig på UEFA Nations League og der har da været flere gode kampe i TV. I dag er det ikke tophold der mødes, men 2 mandskaber fra stort set samme region i Europa.

Rumænien – Montenegro = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får indsatsen 3X tilbage til at spille for…

Rumænien sluttede som nr. 4 i VM puljen hvor Danmark også var med g blev nr. 2. Og vi så i den gruppe, at Rumænien er et hold på vej frem med flere dygtige spillere i svøb.

Man kan ligeledes se på flere af deres trænings resultater, at de har udviklet sig og vokset. Selv om det har været trænings kampe, så er nationer som Chile, Sverige og Tyrkiet da mandskaber, der godt kan spille bold.

Vi tror de får en rigtig god UEFA Nations League og faktisk også, at de rykker et niveau op i Liga B, hvor Danmark ligger i denne sæson af denne nye turnering.

*

Montenegro skuffer os lidt og vi synes faktisk på BNs redaktion, at de er faldet i niveau. Det skyldes nok, at 3 spillere har sagt farvel efter sidste VM Kvalspil, hvor de endte som nr. 3, lige efter Danmark.

Og så mange topspillere er der heller ikke at tage i det lille, ikke så gamle land. Og man har da også kunnet se på deres træningskampe, at holdet i hvert fald ikke er vokset.

Især ikke når man kun kan spille remis mod hold som Cypern og Bosnien & Herzegovina. Og det er målmaskinen der er sat i garage. Kun 2 mål i 4 kampe mod middelmådige hold. Så de pensionerede spillere havde en større betydning for holdet, og den er der ikke er fundet en løsning på i nu.

Rumænien – Montenegro = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får indsatsen 3X tilbage til at spille for…

Booking.com
To Top