Freynhofer

Fredagens Sikre valg fra den franske liga..

Så blev det weekend igen og foråret ser ud til virkelig at have taget godt fat i Danmark og det er jo noget der får humøret til at stige helt automatisk. Denne kamp og udfaldet af samme fra den næstbedste franske række Ligue 2, vil også få smilet frem.

Grenoble – Orleans = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Grenobles sæson ser ud til at være nået sit slutpunkt, da de hverken kan ryge op eller ned, nu hvor der kun er 8 runder tilbage. Der er 7 point op til det sjove og 13 point til fiaskoen – så det er nærmest ingenmandsland.

Formen er bestemt heller ikke prangende og det eneste der taler til deres fordel er hjemmebanen. Men så overbevisende har de heller ikke været, da de kun har sejret i halvdelen af hjemmekampene. Vi tror ikke på endnu en sejr i dag.

*

Orleans ligger kun 4 point fra den sidste af de sjove pladser og er i rigtig god form. De er pt det hold med den næstbedste form, set over både de seneste 5 og 10 kampe.

På udebane har de fået næsten lige så mange point, som Grenoble har fået hjemme. 14 udekampe har givet 7 sejre og 2 gange remis, så de er slet ikke så ringe på udebane. Vi tror at de får point igen i dag.

Grenoble – Orleans = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Booking.com
To Top