Freynhofer

Fredagens “Sikre” valg fra Bundesligaen…

GEVINST
Resultat: 7-1

Så blev det endelig weekend og det betyder en masse ordinære kampe, hvor vi kan bruge vores normale parametre, som vi bruger til at udstikke anbefalinger med.

Frankfurt – Düsseldorf = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får flest Freebet tilbud som kunde…

Frankfurt har fået gang i maskineriet efter en noget ujævn start. Men de seneste 2 Bundesligakampe, samt EL kampen mod Lazio har alle givet en sejr og det tegner til en formfremgang.

Hjemme på Commerzbank-Arena har de helt klart en fordel med en fanatisk fanskare bag sig. Hvis de har fået styr på defensiven i landsholdspausen, er vi slet ikke i tvivl om udfaldet af dette opgør – en sikker hjemmesejr.

*

Düsseldorf er kommet op i det fine selskab og hr mærket, at her bliver der ikke givet noget som helst ved ørene. 5 point efter 7 kampe, som er kommet efter 1 sejr og 2 gange remis, viser de har det stramt.

Den samlede score er 5-11, hvor den på udebane hedder 1-4. SÅ vi skal ikke forvente andet end et meget defensivt orienteret hold, som går efter det point de startede kampen med. Vi vurderer dog, at Frankfurt scorer mindst 1 gang og det kan vise sig at være nok.

Frankfurt – Düsseldorf = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får flest Freebet tilbud som kunde…

 

Booking.com
To Top