Freynhofer

Fredagens “Sikre” spil fra Spanien…

GEVINST
Resultat: 0-0

Man kan godt mærke at sommeren så småt er begyndt at nærme sig Danmark og solens stråler er begyndt at få magt. Det kan de dog allerede mærke i Spanien, hvor vi har nørdet i La Liga 2.

Alcorcon – Leonesa = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Alcorcon ligger med 5 runder tilbage, kun 4 point fra nedrykningsstregen, så der er ikke plads til så mange fejl, hvis man vil undgå en nedrykning. Men formen bakker ikke den svære situation op.

Kun 2 sejre i deres 10 seneste kampe og de 5 endte med nederlag. Hjemme er der også kun 1 sejr i de 7 seneste kampe foran egne fans, så hverken form eller hjemmebane styrken er noget at råbe hurra for.

*

Leonesa ser ud til at have forstået alvoren i deres placering lige over dagens hjemmehold. Det skyldes en bedre score, for her er det også kun 4 point der skiller dem fra fiaskoen.

Men modsat hjemmeholdet har Leonesa fået 10 point i deres 4 seneste kampe og er blandt de mest formstærke hold i La Liga 2 i denne periode. Vi tror på endnu en kamp med point til Leonesa og findes der en vinder, tror vi også på gæsterne i det tilfælde.

Alcorcon – Leonesa = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Booking.com
To Top