Freynhofer

Fredagens Sikre Premier League anbefaling…

Fredagens Premier League anbefaling er med en af vore gamle kendinge fa det danske landshold, som har en udfordrende sæson med sin klub – efter en noget turbolent sæson på mange områder.

Leicester – Newcastle = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Premier League Bonus…

Liecester var længe om at komme over ejerens tragiske ulykke og død – og det tager sikkert lidt endnu, før det igen bliver hverdag. Klubben køres trods alt videre af sønnen.

Men på banen virker mandskabet meget mere lette i spillet og ha en mere optimistisk tilgang til det hele. Det er tydeligt at høre i spillernes interviews, at humøret er ved at være tilbage ved sit gamle jeg.

Selv om der rigtigt er så meget at spille for, så ligger de trods alt lige udenfor de sjove pladser og her kunne det måske ende med at dryppe lidt af på det eller de hold der ligger lige udner.

Hvis et af de overliggende hold har alt for mange europæiske kvalificeringer, kan de jo kun deltage i den ene . Formen er god og den har stået på sejre i de seneste 4 kampe. Efter i dag har de en håndfuld sejre i streg.

*

Newcastle har 7 point ned til holdet under stregen, men med kun 6 runder tilbage, skal det da ramle helt sammen for holdet, hvis det ender med en nedrykning.

I dag vurderer vi, at det er en alt for stor mundfuld og med tanke på, at det er på udebane, bliver den ikke mindre. Kun 2 gange har Newcastle overrasket med en udesejr og den 3. gang kommer helt sikkert ikke i dag.

Vi mener på redaktionen at det er dagens mest sikre spil, af de kampe der er på minimum odds 1,40.

Leicester – Newcastle = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Premier League Bonus…

Booking.com
To Top