Freynhofer

Fredagens “Sikre” irske Pubcrawl…

Vi varmer jo op til VM og nu er der kun 16 dage til Danmark skal spille sin første kamp mod Peru. Og det ser ud til at formen er rigtig fin på redaktionen, for vi har ramt alle forslag siden søndag indtil nu – så det er vi godt tilfredse med og vi fortsætter naturligvis i dag.

Hvis der er noget man kan i Irland, så er det Pubcrawl – en helt klart herlig sport, hvor man frekventerer så mange Pubs som man er i stand til – her er det dog fodbold fra den bedste række vi “crawler” til.

Cork City – Waterford = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor Din indsats bliver 3-Doblet til at spille for…

Cork City er blandt de 2 tophold i Premier Division, som topper rækken med en del point de næste. Og netop dagens gæster fra Waterford tilhører de næste, for de indtager pt. en 3. plads, men 8 point efter hjemmeholdet.

Hjemme på Turners Cross i Cork har man gjort rent bord i denne sæson. 8 hjemmekampe og 8 sejre. Scoreren på 15-1 indikerer at det nok ikke har det rene held.

Vi skal helt tilbage til 2011 for, at finde den seneste sejr til udeholdet. Lige siden har de tabt hver gang og har heller ikke scoret på Turners Cross lige siden.

*

Waterford er også rigtigt stærke hjemme, men har ikke den samme styrke på udebane som de to tophold og halter derfor en del efter. Igen i dag er de på udebane og i dag er det endda mod rækkens stærkeste hjemmehold.

Formen har også været en smule på retur på det seneste og det skyldes nok, at man nu er begyndt møde de noget stærkere hold i rækken på hjemmebane og når man så ikke henter så meget ude – så falder man bag om dansen.

Det ender som i de seneste 5 år – med en hjemmesejr og mon ikke det bliver til rent mål – også for 5. gang i streg. Men hjemmesejren, den er der ikke tvivl om.

Cork City – Waterford = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor Din indsats bliver 3-Doblet til at spille for…

Booking.com
To Top