Freynhofer

Fredagens Sikre irske anbefaling på BN…

Denne fredag har vi fokus på den bedste irske række, som i daglig tale går under navnet Premier Division. Dagens Sikre er efter vores opfattelse sat til et alt for højt odds – men det snupper vi gerne.

St. Patricks – Finn Harps = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du kan oprette flere konto med PayPal og få flere X Bonus…

St. Patricks er et af de bedre hold i den bedste irske række, men dog uden at være blandt de absolut bedste. Men det er et hold der stort set altid blander sig i toppen, når turneringen gå på held.

Vi er dog kun nået lige over halvvejs og pt er de placeret på en 5 plads, med 6 point op til nr. 3. 1. pladsene r forlængst væk, så det er resterne der kæmpes om. St. Patricks er det 3. bedste hjemmehold i rækken og i aften er de det bedste hold i kampen og vinder.

*

Finn Harps skraber bunden, kan man vist roligt sige – da de og UC Dublin, kun har opnået 10 point efter de første ca 20 runder. Men når man kun har vundet 2 kampe på dette tidspunkt, så er det helt naturligt at man ligger sidst.

Finn Harps har spillet 10 udekampe, med 3 gange remis og 7 nederlag til følge. Det siger sig selv, at i dag vil de igen få en lussing, som de har fået de senere gange de har mødt dem, både hjemme og ude.

St. Patricks – Finn Harps = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du kan oprette flere konto med PayPal og få flere X Bonus…

Booking.com
To Top