Freynhofer

Fredagens “Sikre” fra Fankrigs Ligue 2…

En lidt kedelig fredag bevirker at vi kun har 2 anbefalinger på BettingNews i dag, men dem er der så også nogle gode sikre penge i at spille på. Vi starter op med lidt fransk.

Brest – Red Star = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du slipper for NemID og aldersbegrænsning…

Brest kom lidt skidt fra land og efter de første 4 runder, var ledelsen ved at få glødende røde øre. For man har investeret en del til denne sæson. Men efter den 4. runde er tingene vendt helt om og nu er det sjældent at Brest sætter point til.

I deres 7 seneste kampe, har der kun været et opgør hjemme og ude, hvor man har spillet remis. Det var senest ude mod Clermont, hvor man ellers fik scoret 2 gange, men også lukkede  mål ind. Brest var ellers foran med 2-0.

Så det er både et formstærkt mandskab og et mandskab der er steppet op til denne sæson. Vi kan slet ikke se hvordan gæsterne overhovedet vil få et ben til jorden i dette opgør.

Afprøv BettingNews anbefalinger Gratis

Red Star har kun prøvet at vinde 2 gange efter 12 runder i denne sæson og kun krydret med 2 gange remis. Så 8 point er det blevet til, hvilket har placeret dem som næstsidst. Det er på udebane, at de har hentet de 2 gange remis.

Det skal dog siges til Red Start’s forsvar, at de er nyoprykkere fra National, der kun er 3. bedste niveau i Frankrig. Og de har haft det svært siden runde 1. Så der har ikke engang været en oprykkergejst der har kunnet give point.

De 2 sejre er kommet mod 2 andre hold, der har det lige så stramt som Red Star og så var det hjemme. Vi tror absolut overhovedet ikke på dem i dag og især ikke på udebane.

Brest – Red Star = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du slipper for NemID og aldersbegrænsning…

Booking.com
To Top