Freynhofer

Fredagens Sikre fra Africa Cup of Nations anbefaling…

Fredagens Sikre kommer også nede fra varmen, som efterhånden har lagt en tung dyne ind over Danmark og det er det vi kalder for sommer. Naturligvis er der ikke så mange kampe i denne periode, men i Afrika er de ligeglade med varmen.

Sydafrika – Namibia = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Sydafrika tilhører den bedste 1/3 af de afrikanske landshold og har også tidligere deltaget ved VM slutrunder. De kom dog ikke så heldigt fra start i deres første gruppekamp, hvor de tabte til Elfenbenskysten.

Det er da også de 2 hold der forventes at slutte øverst i gruppen, så det var en slags finale de spillede i det første opgør. Men det betyder også, at Sydafrika ikke har råd til at fejle og skal leve op til favoritværdigheden. Det forventer vi også at de gør på redaktionen.

*

Namibia er et mellemhold på afrikansk niveau og tabte også forventet deres første kamp til Marokko. Selv om det kun var med 0-1, så var de aldrig i nærheden af at blive truende.

Namibia har aldrig vundet over Sydafrika og kun en enkelt gang har de haft succes med at spille remis. Den succes vil ikke gentage i denne sæson udgave af ACN, da holdet ikke har meget at byde på.

Sydafrika – Namibia = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top