Freynhofer

Fredagens Sikre EM kamp med Landsholdet…

Så er det nu det gælder, hvis det danske landshold vil til næste sommers EM slutrunde. Her er det dagens modstander og Schweiz der er dem vi kæmper om de 2 pladser der er i denne gruppe.

Danmark – Irland = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning med PayPal…

Danmark skal lige hive det sidste ud af spillerne, før de kan gå på en velfortjent, men lidt kort sommerferie. Irland har vi jo et godt forholdt til og har gode erfaringer med dem. Det var jo dem vi kæmpede med i de play offs kampe, der gav adgang til seneste VM.

Her slog vi dem tilsammen med 5-1. Dog spillede vi kun 2 gange remis i UNL mod samme mandskab, så det er ikke en walk-over vi skal ud i. Vi forventer dog alligevel, at Danmark har et væsentligt stærkere hold end gæsterne og vinder – men nok ikke komfortabelt som ved play offs kampene til VM.

*

Irland har et landshold der stille og roligt vokser, men der er stadig et stykke vej op til det næst øverste lag, som vi mener at Danmark tilhører. Der mangler stadig lidt stabilitet i kampene og også lidt niveau.

Men irerne er kendt for at kæmpe med alt hvad de har og det er bl.a en del af deres succes. Vi tror dog ikke at det danske landshold lader sig imponerer over indstillingen hos gæsterne, men stille og roligt spiller rundt om dem. Vi tror fuldt og fast på en sidste hjemmesejr før ferien.

Danmark – Irland = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning med PayPal…

Booking.com
To Top