Freynhofer

Fredagens Sikre britiske opgør fra Premier Division…

Den irske fodboldturnering er kun ved at nå halvvejs, da de spiller vinter-til-vinter sæsoner, som vi også gjorde i Danmark for en del år tilbage og som stadig praktiseres i de øvrige skandinaviske lande. Premier Division er den bedste irske række.

Dundalk – Sligo Rovers (0-1) = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Bonus som NY kunde…

Dundalk topper den irske Premier Division, hvor de er det ene af 2 hold der forlængst er stukket af i toppen af rækken. Efter 19 kampe har Dundalk vundet de 13 og kun tabt 2 og efterladt en score på 33-11.

Så de virker umiddelbart en klasse bedre end de fleste hold i rækken, men da det er landets bedste række kan de ikke rykke op. Men da de har Shamrock Rovers lige i bagdelen med samme pointantal, kan der ikke slækkes på spillet.

Dundalk har da også et glimrende tag på gæsterne og har ofte vundet med mere end 1 mål, når disse 2 hold er tørnet sammen. Vi er ikke i tvivl om sejren, kun om størrelsen på den.

*

Sligo Rovers ligger og roder midt i tabellen med 24 point, som er 19 point færre end hjemmeholdet. Scoreren er heller ikke for prangende, da den er negativ og lyder på 18-21. Så indtil videre har det ikke været en jubelsæson for Sligo.

På udebane har de kampe indtil videre og resultaterne er helt ligeligt fordelt, med 3 sejre, 3 gange remis og 3 nederlag. Derfor kan vi da heller ikke på nogen måde se, hvad Sligo skal kunne stille op ud over at begrænse nederlaget så meget som muligt.

Dundalk – Sligo Rovers (0-1) = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Bonus som NY kunde…

Booking.com
To Top