Freynhofer

Fredagens “Sikre” belgiske lækkerier…

Vi hopper et smut ned i den bedste belgiske liga Jupiler League, hvor vi har fundet et interessant opgør mellem to lidt mindre kendte hold – men det vigtigste er at udfaldet og odds’et står i balance med hinanden.

Antwerpen – Oostende = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor DU slipper for NemID og aldersbegrænsning…

Antwerpen har virkelig meldt sig ind i kampen om mesterskabet i denne sæson og det havde ikke ret mange set komme. Efter 14 runder er Antwerpen med på en 3. plads, kun 6 point fra Genk og 3 point efter Club Brügge.

Så de ar fået skruet et godt hold sammen til denne sæson og de gør det godt på både hjemme- og udebane. Det er værd at bemærke, at de er blandt de 3 hold med det bedste forsvar i ligaen- Sikker hjemmesejr.

*

Oostende er ikke en klub der gør så meget væsen af i det belgiske, men ind i mellem dukker de op på nethinden med et eller andet godt resultat. Men i denne sæson skal vi bestemt ikke regne med noget storslået eller lignende. Men der er faktisk en årsag.

For skaderne har nærmest stået i kø i denne sæson og til denne kamp er situationen helt den samme. 5-6 stamspillere er allerede meldt ude af opgøret og yderligere 2 skal testes op til kampen. Det bliver en stram dag på kontoret og endnu et nederlag.

Antwerpen – Oostende = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor DU slipper for NemID og aldersbegrænsning…

Booking.com
To Top