Freynhofer

Fredagens “Sikre” anbefaling fra Holland…

Første fredag i oktober, som også er den måned hvor efteråret virkelig træder i karaktér og viser vinterens komme. Men vi har nu tænkt os at varme os på lidt gevinster og vi starter i den næstbedste række.

FC Oss – JONG Utreht = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får 3-Doblet dit indskud til at spille for…

FC Oss er ikke et af de hold vi helt tror på, men med tanke på dagens gæster er det svært ikke at tro på succes. Selvom holdet ikke ligger sidst, mener vi ikke de har noget at gøre i denne række – men da det er et udviklingshold er der også en årsag til det.

FC Oss blomstre heller ikke ligefrem, men er et hæderligt midterhold der ikke rigtigt kommer ud af den “kasse”. Sæsonen ser helt ud som den plejer, hvor de vinder over de svage hold og hvor de bedre hold driver gæk med dem.

I dag er det så et af de ringe hold og her skal FC Oss nok tage en sejr, især når det er hjemme på Heesen Yachts Stadion i byn Oss. 3 sten sikre point og sikkert en sejr på flere mål.

*

JONG Utrecht går dog fra nederlag til nederlag, så selvom det er et talenthold, så mangler der lige lidt talent endnu til, at det helt svinger. JONG Utrecht har i flere sæsoner sluttet sidst i denne række. Vi tror de gentager successen igen i år – især når de spiller på udebane.

Lidt overraskende har de dog vundet 1 kamp og spillet en enkelt remis, men det har været hjemme. På udebane har de efter 3 kampe en score på 1-10 og naturligvis heller ingen sejre. Det fortsætter med stor sikkerhed igen i dag.

FC Oss – JONG Utreht = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får 3-Doblet dit indskud til at spille for…

 

 

Booking.com
To Top