Freynhofer

Fredagens portugisiske Frækkert på BettingNews…

Vi slutter denne noget varmere fredag af med et spil fra de sydlige himmelstrøg, hvor varmen allerede har slået igennem og hvor mange allerede har afholdt deres første ferie. Det er den bedste portugisiske liga Primeira Liga vi har kigget på.

Aves – Moreirense = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor der ikke er en aldersgrænse på spillerne der har en konto…

Aves har fundet formen frem her i den sidste fase af turneringen, og det var nok meget godt at det lykkedes. Det har bevirket, at de har bevæget sig længere væk fra bundstriden og er nu stort set sikret endnu en sæson i den bedste række.

Men en sejr i dette opgør vil gøre arbejdet færdigt og en lidt ringe sæson kan sluttes af med en dyb vejrtrækning. Det så tidligere på sæsonen faretruende ud som om, at Aves ville rykke ned – men en god form har reddet det hele.

*

Moreirense har fuldstændigt tabt pusten og spiller som om de har sand mellem tæerne – eller som minimum taget badetøfler på. For efter de kunne konstatere, at der intet var at hente – hverken godt eller skidt – er de gået helt i stå.

De seneste 4 kampe har givet 1 point og det har vel at mærke ikke været mod hold som lå i toppen. Moriense ligger selv nr. 4, men med 15 point op til den sidste Europa placering, så er det lidt lige meget. Vi tror de beholder badetøflerne på også i dette opgør.

Aves – Moreirense = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor der ikke er en aldersgrænse på spillerne der har en konto…

Booking.com
To Top