Freynhofer

Fredagens landskamps “Special Bonus”….

Endnu en kamp fra forberedelses kampene op til denne sommer VM i Rusland har vi kigget nærmere på – men denne gang er det ikke resultatet og udfaldet af kampen vi spiller på, men det samlede antal mål.

Schweiz – Japan = U 2,5 mål = Odds 1,65
Spillet hvor du får den bedste LIVEStream fra en Bookmaker…

Schweiz scorede faktisk en hel del mål i deres kvalifikation, men siden da har det skortet en del på de mange mål i holdets kampe. Hvis man ser bort fra kampen mod Panama (6-0), har de kun scoret 3 mål i deres seneste 6 kampe.

Vi er selvfølgelig inde i en fase hvor der prøves ting af og det vil også være tilfældet i dette opgør. Der vil sikkert også være enkelte spillere der vil blive sparet, så den stærkeste opstilling vil formegentlig ikke være tilfældet. Vi tror på en målfattig kamp.

*

Japan spiller faktisk også kampe med mange mål, men har i den seneste fase fokuseret mere på den defensive del af holdet og det har faktisk båret frugt.  Derfor forventet vi heller ikke et offensivt spillende japansk hold.

Vi tror faktisk ikke på at japanerne får scoret mod schweizerne og med et hjemmehold der ikke er i stærkeste opstilling, tror vi heller ikke på de mange mål.

Det meste af spillet vil foregå midt på banen ned mod Japanernes mål, men da de kortbenede japanerne er dygtige i kontrafasen, vil det scweiziske mandskab ikke stå alt for højt og der er jo ingen point at spille om.

Schweiz – Japan = U 2,5 mål = Odds 1,65
Spillet hvor du får den bedste LIVEStream fra en Bookmaker…

Booking.com
To Top