Freynhofer

Fredagens italienske “Special Bonus” fra Serie A…

Også i Italien spilles der fredags kampe i den bedste række Serie A og denne fredag er der et rigtigt godt tilbud fra Bookmakerne, som vi havde svært ved at gå forbi, når odds’et nu er så godt på et sikkert udfald.

Cagliari – Inter = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Cagliari har allerede 7 spillere der har meldt fra til dagens hjemmekamp mod topholdet fra Inter. Der er faktisk et par stykker der skal prøve op til kampen i dag. Så det virker bestemt ikke optimalt for Cagliari i dagens opgør.

Der er dog stadig hele 6 point ned til stregen, så der er ingen panik endnu. Men de skal heller ikke falde for meget i staver, for så kan de hurtigt ende på den forkerte side.

Formen er blandt Serie A’s ringeste og med tanke på alle de skader de har at slå med i denne periode, er det svært at se så meget som et eneste point til Cagliari i dagens opgør.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Inter sluttede 2018 af med et nederlag og startede også det nye år med et. Men ellers har de vundet de fleste opgør lige siden, på nær 1 som er endt remis.

De ligger derfor stadig nr. 3, men det virker ikke sandsynligt at e kan ende som 2’er, da der er hele 9 point p til Napoli. De har så igen 13 point op til Juventus. Så de 2 bedste placeringer er allerede afgjort, virker det til.

Inter er det 3. bedste udehold i Serie A og med den nuværende form, en stort set skadesfri trup er det svært at forestille sig, at de ikke løber med alle 3 point. Det tro vi i hvert fald på her på redaktionen.

Cagliari – Inter = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top