Freynhofer

Fredagens franske “Special Bonus” på BN…

Vi er på denne forårs fredag fulde af forventninger til weekendens kampe, da vi kan spotte mange interessante og givtige kampe – men i dagens “Special Bonus” kategori, starter vi op i den næstbedste franske række Ligue 2.

Bourg Peronnas – Tours = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du 3-Doblet din indsats til at spille for…

Bourg Peronnas kæmper for at holde snuden oven vande, da de kun har 2 point til holdet lige under stregen. Men den pressede situation bakkes ikke op af en god form og hjemme har man tabt 5 af de seneste 8 kampe foran egne fans.

Ikke fordi det kun har været de gode hold der har vundet – det har været hold fra begge ender af rækken. Det indikerer lidt en meget ujævn form og et koncept der alt for ofte ikke holder vand. Vi tror på max. 1 point i dag.

*

Tours ligger måske næsten håbløst sidst, men har på det sidste vist, at de bestemt ikke har givet op. For Tours er det næsten positivt at sige, at de kun har tabt 5 udekampe ud af de seneste 10 – så formen er bestemt i en opadgående retning.

Selv om Tours ikke er noget specielt på udebane, så er formen og selvtilliden igen på veje op og da det ikke er urealistisk at kunne redde sig endnu – så er der helt klart også motivation hos spillere. Vi tror på en lille overraskelse her.

Bourg Peronnas – Tours = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du 3-Doblet din indsats til at spille for…

Booking.com
To Top