Freynhofer

Fredagens franske “Special Bonus” på BN…

Det er fredag og så lejer vi at se lidt på den franske turnering, da de i mange år har afviklet kampe om fredagen. Vi er sprunget ned på det næstbedste niveau, som kaldes for Ligue 2 – og her har vores favorit godt nok fået et Super Odds – og det snupper vi gerne.

Grenoble – AC Ajaccio = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får 122% i Bonus at spille for…

Grenoble har fået det til at svinge i denne sæson og vi indrømmer gerne på redaktionen, at vi havde troet at de ville have ligget øverst i den nederste halvdel af ligaen. Men de har formået at holde en stabil kurve og ligger pt på en fornem 5. plads, kun 5 point fra toppen.

Om det holder hele vejen er svært at spå om, men selvtilliden og formen er i denne periode helt i top. Kun 1 nederag i de seneste 5 kampe bakker lidt op omkring formen og scoreren på 5-9 i samme periode er helt klart godkendt.

*

AC Ajaccio røg ud af Ligue 1 efter sidste sæson og det ser ikke rigtigt ud til, at faldet er blevet stoppet, for de ligger i den tunge ende af tabellen på 16. plads, kun 1 point fra stregen. Hjemme kan de stadig godt være sig selv bekendt, selv om det ikke er prangende.

Men på udebane er det bestemt ikke godkendt, med kun 1 sejr indtil nu. De har haft svært ved at omstille sig til den type fodbold man spiller hernede i Ligue 2 og med tanke på, at de er på udebane mod et formstærkt mandskab er odds’et efter vores mening en kende for højt.

Grenoble – AC Ajaccio = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får 122% i Bonus at spille for…

Booking.com
To Top