Freynhofer

Fredagens franske “Special Bonus” fra BN…

Vi er hoppet ned i den næstbedste franske række Ligue 2, som jo for det meste afviklet sine kampe om fredagen og dermed giver nogle flere kampe for os at nørde igennem og evt. anbefale.

Paris FC – Beziers = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får flest kundetilbud løbende…

Paris FC er et hold der som regel slutter i den bedste halvdel og det forventer vi da også efter denne sæson, Udlægget har ikke været helt oppe og ringe, men man har da ikke tabt endnu.

De første 3 kampe har givet 5 point og en score på 4-2, så man er rimeligt tilfreds med udlægget indtil videre. Vi synes på redaktionen at de lige mangler en del for at være oppe og ringe, og det bliver udstillet i dette opgør mod oprykkerne.

*

Beziers er kommet op i dette selskab efter en supersæson i fjor. Beziers er et hold der for det meste spiller på omstillinger og de har det ikke så nemt med at styre spillet.

Denne spillestil var det der første dem op i Ligue 2 og de virker ikke til at have ændret stilen til denne sæson. De tabte ed 0-1 hjemme til AC Ajacio, men har vundet begge udekampe indtil nu.

Vi forventer samme oprykkergejst og selvtillid fra Belziers i dette opgør og da Paris FC godt kan lide at have bolden, vil Belziers udnytte deres kompetence og hive mindst det 1 point med hjem.

Paris FC – Beziers = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får flest kundetilbud løbende…

Booking.com
To Top