Freynhofer

Fredagens franske Sikre spil på BettingNews…

Vi har hentet fredagens første anbefaling i den bedste franske række Ligue 1, hvor begge mandskaber har masser at spille for – og det er i retning af succes.

St. Etienne – Montpellier = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU IKKE skal bruge NemID når du spille via PC…

St. Etienne indtager den sidste plads der giver adgang til Europa i næste sæson og den skal forsvares. Der er dog en rigtig god mulighed for, at dette mål indfries, da der er 7 point ned til nr. 4, med kun 3 runder tilbage.

Men nr. 4 er dagens gæster fra Montpellier, så en sejr vil lukke og slukke for gæsterne og samtidigt sikre, at St. Etienne skal ud og dyste med andre hold fra Europa i næste sæson.

Formen er nærmest sprudlende og selv om gæsterne er et kompetent mandskab, så har vi rigtigt svært ved at se, hvad de kan hamle på St. Etiennes hjemmebane i dag. Vi tror fuldt og fast på en hjemmesejr.

*

Montpellier har haft en okay sæson, men har haft nogle udfald undervejs. Det er derfor de halter lidt bagefter dagens hjemmehold. En sejr vil puste lys i forhåbningerne om at spille med i Europa i næste sæson, så motivation er der masser af.

Men det er næsten sikkert og vist, at når de møder de gode hjemmehold fra toppen af rækken, så taber de. Det er helt det samme vi forventer i dag. Deres evner på udebane skulle have været bedre hvis vi skulle have trot på en remis.

Men det er heller ikke nok for Montpellier – så det er fremad banen – og det er her hvor vi er overbeviste om, at de bliver straffet af hjemmeholdet.

St. Etienne – Montpellier = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU IKKE skal bruge NemID når du spille via PC…

Booking.com
To Top