Freynhofer

Fredagens franske “Frække” afslutning…

Vi slutter af i Ligue 1 i den franske fodboldturnering, hvor dette opgør i sidste sæson ville have skabt nogle positive overskrifter, men i stedet er de udskiftet med nogle der indeholder ordet fiasko.

Lille – Monaco = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere gange Bonus…

Lille ligner et hold der godt kan gå hen og snupper 2. pladsen i den bedste franske række. Der er pt hele 7 point ned til nr. 3 og førstepladsen kan de godt skyde en hvid pil efter. For her ligger PSG med 14 point mere.

Formen er super god og hjemme har de virkeligt fået bygget et fort op, som vi ikke er i tvivl om, vil holde i dag. Det er ikke prangende resultater, men bare super professionelt og små sejre.

De har kun indkasseret 1 nederlag hjemme på Stade Pierre-Mauroy i denne sæson og nr. 2 kommer helt sikkert ikke i dag, især med tanke på gæsternes form og formåen.

*

Monaco kan nok ikke undsige sig, at kalde denne sæson for en fiasko. Selv om man skiftede ud i truppen, med flere gode spillere – så er det aldrig rigtigt lykkedes at få dem til at fungere sammen.

Vi skal nok ikke forvente en nedrykning, men det har længe set sådan ud. Men i det nye år har de løftet sig og fået lidt point, der giver tro på at næste sæson også bliver i Ligue 1.

De ligger lige over nedrykningsstregen, men har dog en margin på 6 point ned til holdet under. I forhold til tidligere tider meritter, er dette absolut ingen prangende placering. Vi tror ikke at de får det til at fungere i denne sæson og slutter nede ved stregen.

Lille – Monaco = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere gange Bonus…

Booking.com
To Top