Freynhofer

Fredagens “Frækkert” fra Spanien…

Vi slutter af i Spanien med et opgør nogle ikke er helt lige så enige i, som vi er på redaktionen. Selvfølgelig er bolden rund, men vi ser en tydelig tendens vi tror på, til et rigtigt godt Odds.

Albacete – Zaragoza = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens bedste Bonustilbud som Ny kunde…

Albacete har ikke kun overrasket os på redaktionen, men også mange andre fodboldkyndige i Spanien. Et super godt udlæg har sendt dem op på en 3. plads og de er stadig ubesejrede efter de første 6. runder.

Hjemme har de en score på 5-2 efter 3 kampe, hvilket ikke er prangende, men dog godkendt. Så med tanke på den næstbedste form i ligaen i denne periode og at de spiller hjemme på Estadio Carlos Belmonte, ser vi et rimeligt sikkert tegn til rigtig gode penge.

*

Zaragoza har haft det lidt mere stramt i opstarten og er faktisk ved at falde i form. De seneste 2 kampe er bege tabt til hold, der er i noget ringere form end hjemmeholdet. Der er dog ikke tale om krise, men der er nogle udfordringer rent spillemæssigt, de ikke har regnet ud endnu.

De har dog fået 4 point ude, men det var i starten af turneringen. Seneste udekamp tabte de til Almeria med 1-2, som ikke har samme form og evner på hjemmebane som Albacete. Vi tror ikke på Zaragoza i dag.

Albacete – Zaragoza = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens bedste Bonustilbud som Ny kunde…

Booking.com
To Top