Freynhofer

Fredagens “Frækkert” fra Ligue 2…

GEVINST
Resultat: 1-0

Vi bliver i det franske også til dagens “Frækkert”, hvor det dog kun er det næstbedste niveau, der lægger kamp til forslaget i denne kategori. En sikkert tæt kamp – men også en kamp hvor der vil blive en vinder.

Chateauroux – Nancy = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus som Ny kunde…

Chateauroux hører ikke til et af de kendte franske hold – heller ikke hvis man kigger tilbage i historiebøgerne. Men i denne sæson har de sneget sig op i den bedste 1/3 og virker til, at skulle spille med omkring en evt. oprykning.

Dette ville være stort for klubben og naturligvis er dette en motiverende faktor for et hvilket som helst mandskab. Formen er ligaen bedste og det har ikke tabt hjemme på Stade Gaston Petit, siden september måned.

Selvom historrikken ikke taler til hjemmeholdets fordel, så er det et helt andet mandskab der er sat i søen til denne sæson. Vi tror på dem i aften og især med tanke på gæsternes formåen i denne periode.

*

Nancy har haft en forfærdelig sæson og ligger placeret med 1 point over nedrykningsstregen. Det har i bedste fald været en gang blandet boljser, men nogen må have suttet på dem først – for det har ikke smagt særligt godt for klubbens fans.

Formen er tillige også miserabel og de seneste 10 kampe har kun kastet 1 sejr af sig. Det er defensiven det er galt med. De har lukket 2 eller flere mål ind i 6 af disse 10 kampe, men gør det en smule bedre på udebane.

Men bookmakerne har nok vurderet dette opgør helt lige, grundet historrikken og den faktum at Nancy er en smule bedre på udebane.  Vi er bare helt uenige i disse tanker og anser kampen som en rimelig sikker hjemmesejr – til fede Odds.

Chateauroux – Nancy = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top