Freynhofer

Fredagens Frække skandinaviske anbefaling…

Vi bliver hængende i den bedste norske række og har også hentet dagens sidste og Frække anbefaling her. Her er det nr. 1 og nr. 3 der mødes og derfor er det jo et topopgør, med alt det nerve og pres der følger med.

Odd – Molde = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Odd har spillet 6 hjemmekampe indtil videre og alle 6 er blevet vundet. Scoreren hedder 9-4, så man skal virkelig kende sin besøgstid, når man som udehold gæster Odd. Det er da også en af årsagerne til, at Odd er placeret som nr. 3 i denne periode.

De har faktisk spillet 2 kampe færre end gæsterne, som topper Eliteserien. Odds har 25 point, hvilket er 4 mindre end gæsterne, men en sejr i dag, vil rykke dem tættere på – og de vil stadig have 2 kampe i hånden.

*

Molde styrtede ind i sæsonen med en rigtig god form og den er blevet bibeholdt det meste af tiden. Også Molde er kanonstærke hjemme foran egne fans, men det halter på udebane.

7 kampe på fremmed græs, har givet 3 sejre, 1 remis og 3 nederlag. Så det er tydeligt, at de er til at snakke med på udebane. ” af de seneste udekampe er tabt og det er vel at mærke til hold, som slet ikke har samme niveau hjemme som Odd. Vi forventer en sikker hjemmesejr.

Odd – Molde = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top