Freynhofer

Fredagens engelske “Special Bonus” fra Championship…

I England har man også indført fredags kampe og det gælder både den bedste og den næstbedste række. Her er det niveau 2 som vi har kastet os over og fundet efter vores egen mening, et opgør med god værdi.

Sheffield W. – Middlesbrough = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

Sheffield W. ligger efter med 3 point op til dagens gæster på en 6 plads og har kun 6 point op til topholdet. Så helt skidt har det ikke været, men Sheffield W. har haft svært ved at lukke deres kampe.

De kan sagtens finde ud af at score mål og er blandt de flittigst scorende i ligaen. Men defensivt er de lidt for gavmilde og lukker for mange mål ind. Vi fornemmer en formfremgang hos Sheffield W. og hjemme på Hillsborough plejer de sjældent at tabe. Det tror vi heller ikke de gør i dag.

*

Middlesbrough startede som lyn og torden og rev alle deres modstandere rundt. Men som sæsonen er skredet frem, er de ikke så dominerende i kampene mere, som i starten. De tabte faktisk den seneste kamp hjemme til Nottingham.

Der har også været en del remis’er på det sidste og vi fornemmer helt klart en dalende form, men ikke grundet skader. Så det er spillet der halter i denne periode. Middlesbrough skal nok bide fra sig, men vi tror ikke at de henter alle 3 point mod et hjemmehold der er i fremgang.

Sheffield W. – Middlesbrough = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top