Freynhofer

Det Xplosive tirsdags “Sats” på BN…

Tirsdagens sidste anbefaling er fra kategorien dagens “Sats” som vi har hentet i den nordvestlige del af det britiske tilbageværende imperium, hvor det er walisisk fodbold når det er bedst –  det er så i Premier League.

Bangor City – Aberystwyth = 2 = Odds 3,75
Spillet hvor du får markedets Højeste Pre Bet Odds dagligt…

Bangor City er et af de bedste fra Wales, men har skuffet lidt i denne sæson og ligger pt kun placeret som nr. 4.,  5 point efter topholdet TNS.

Det er lidt specielt for Bangor City er deres manglende kvalitet på hjemmebane i denne periode. De seneste 3 kampe er tabt og har været mod hold, der har helt den samme styrke på udebane, som dagens gæster fra Aberystwyth.

De seneste 5 gange disse to hold har mødtes her på Nantporth Stadium i Bangor, er det kun lykkedes at vinde en enkelt gang. Gæster har vundet 2 og spillet 2 gange remis. Så Aberystwyth kan godt lide at komme på Nantporth Stadium.

*

Aberystwyth er klar bedste på udebane, hvor de har hentet 8 af deres 12 point. Havde de bare en smule mere kompetence hjemme, ville de spille med i den anden ende af tabellen.

Men når man ikke kan få point hjemme, så er det godt at man er et godt kontrahold og det må man i den grad kalde Aberystwyth.

Historik, styrke og form i forhold til spillested, for os til at tro på endnu en sejr til gæsterne fra Aberystwyth og et lille hop op i tabellen.

Bangor City – Aberystwyth = 2 = Odds 3,75
Spillet hvor du får markedets Højeste Pre Bet Odds dagligt…

Booking.com
To Top