Freynhofer

Mandagens “Special Bonus” fra Superligaen…

GEVINST
Resultat: 4-1

Vi har nørdet omkring det ene af dagens 2 opgør i den danske Superliga, hvor vi mener at Bookierne har været dejligt rundhåndede i det ene opgør, når det kommer til et godt odds på et sikkert udfald.

Hobro IK – FC Helsingør = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus…

Hobro IK har haft en noget ujævn periode, men det virker til at Hobro langsomt er ved at få holdet stillet ind i igen, hvilket er vigtigt før de afgørende kvalkampe om den sidste EL kvalplads.

De vandt seneste hjemme over Silkeborg og de bør være en kende bedre en dagens gæster fra Nordsjælland. Hobro plejer da også at have et godt tag på gæsterne, da de har vundet 2 ud af de 3 tidligere møder og det første endte remis. I dag henter de den 3. sejr på stribe.

*

FC Helsingør skal ud i kvalkampe om en evt. forbliven i rækken og det vil blive svært nok i sig selv. Når man så også har hele 5 vigtige spiller ude til dagens opgør, så er det ikke her at Helsingør vil lægge deres fokus.

For de kommende kampe er vigtigere, hvis en forbliven skal sikres – og derfor vil spillere med evt. småskavanker også blive sparet. Point i dette opgør er helt ligegyldigt, hvis man ikke klarer kvalkampene. Vi ser ikke point til udeholdet i dette opgør.

Hobro IK – FC Helsingør = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus…

Booking.com
To Top