Nyhed

Afprøv BettingNews anbefalinger Gratis…

Når man hører noget der lyder for godt til at være sandt – er det normalt også tilfældet. Men vi prøver ikke på at stikke nogen blår i øjnene og du kan se her hvad vi mener!

Vi har 2 typer regnskab man kan gøre brug af. Det ene er at spille dagens forslag som singler for kr. 100,- pr. dag. Det har i denne måned givet et lille overskud på kr. 187,- indtil nu i denne måned.

Det regnskab vi selv anbefaler er, at spille alle dagens forslag samlet for kr. 100,-. Man vinder ikke så tit, men over en måned løber det op. I denne måned har vi haft 9 dage med “Fuldt Hus” og det har givet kr. 2.344,- i overskud i denne måned.

Du kan selv afprøve systemet gratis her. Det gør du ved at oprette en konto hos 22Bet og smide et beløb i puljen. Vi anbefaler max kr. 400. Det bliver så fordoblet med 122% – så er der til lidt over en uge.

Du spiller så bare de udlagte anbefalinger med kr. 100,- pr. dag og når måneden er omme – så plejer der at være overskud.

Man skal huske, at kun tage det beløb der er i overskud, når måneden er afsluttet og så spille forfra hver gang i en ny måned. Det er det beløb som redaktionen tilknyttede tager ud og rejser for hvert eneste år. Ingen skal gå fra hus og hjem selv om de har tabt deres startkapital. Det er dog 13 måneder siden det er sket sidst.

Du kan selv afprøve det HER – og det ender med at være helt gratis

Booking.com
To Top