Freynhofer

2. Påskedags “Sikre” anbefaling…

GEVINST
Resultat: 2-1

Vi afslutter Påskedagene denne mandag, hvor det ser ud til, at foråret er ved at få lov at få plads og Kong Vinter er på vej af H til – for vi trænger til forårets komme. Der kan komme lidt forår i pungen ved dette spil fra League Two.

Wycombe – Grimsby Town = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Wycombe har lagt sig i en fornuftig position her i den sidste fase af sæsonen. Med kun 7 kampe tilbage for de fleste hold og enkelte 8, er 3. pladsen med en føring på 4 point til nr 4, et godt sted at ligge.

Det er nemlig de 3. bedste placerede der ryger direkte i League One. De har haft lidt gummiben i februar, men er igen ved at komme tilbage på sporet. Vi tror ret sikkert på alle 3 point hjemme på Adams Park i dagens opgør.

*

Grimsby Town er mildt sagt en smule pressede når det kommer til formen. Ikke en eneste sejr i de seneste 15 kampe har naturligvis sendt dem ned i farezonen og kun deres gode start på sæsonen, er årsagen til, at de ikke er under stregen.

Men kun en placering og 3 point skiller dem fra fiaskoen og med tanke på, at de kun har opnået sølle 3 point i de seneste 15 kampe – er det svært at se hvad de skal kunne stille op Adams Park, mod et motiveret hjemmehold der skal sikre sig de sidste point.

Wycombe – Grimsby Town = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Booking.com
To Top