Freynhofer

2. Påskedags danske “Frækkert”…

Dagens sidste anbefaling fra de Påskeglade eksperter på BN er også fisket op i Superligaen, hvor det her er en kamp om både Europa og den 3. plads der kan sikre samme. En kamp vi tror får mange mål.

FC København – FC Nordsjælland (0-1) = 1 = Odds 3,50
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

FC Københavns mandskab og Ståle ser id til at have fundet hinanden og han er jo også kendt for, at være god til at opbygge et mandskab der kompetent. Vi er slet ikke i tvivl om, at det er han i gang med igen.

FC København har i den grad vist stabilitet, så selv om der er en del skader i truppen – så er de bedste spillere igen til rådighed. 5 sejre i streg, er den stabilitet der har været savnet blandt FCKs fans og den er tilbage.

Og der kommer igen mål på tavlen. De seneste 4 kampe hjemme i Telia Parken har kastet 11 mål af sig og vi er ret overbevist om, at FCK også i dag scorer 2-3 mål.

*

FC Nordsjælland har gjort det godt med et ungt hold der gang på gang siger farvel til centrale spillere. Men  Kasper Hjulmann har så en evne der gør, at de unge spillere der får chancen også tager den.

Men det har så også gjort, at det har været svært at holde en stabilitet over en længere periode og der smides nogle lidt dumme point væk, på en del remis kampe. Men det er mest hjemme – på udebane er det oftest alt eller intet – og i dag er det ingenting.

FC København – FC Nordsjælland (0-1) = 1 = Odds 3,50
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

Booking.com
To Top